Mos Craciun

Posted on | December 25, 2015 | Comments Off

Oamenii spun ca Mos Craciun nu reprezinta Craciunul si nici macar nu exista. In plus sunt unii oameni care vor sa ii strice de tot imaginea Mosului. Este el Sfantul Nicolae? Sau este un impostor, un spiridus mare de la polul nord care vrea sa primeasca laudele pentru tot ce a facut Sfantul Nicolae.

Totusi, acesti oameni anti Mos Craciun admit ca Mosul are anumite calitati foarte bune. Este mereu fericit si plin de veselie. Intotdeauna are de daruit jocuri amuzante si diferite cadouri si este intotdeauna foarte generos (asta in caz ca ai fost cuminte, bineinteles). Dar este un loc unde acesti oameni inceteaza cu complimentele: Cu toata bunavointa sa, Mos Craciun aduce cadouri doar copiilor, nu si adultilor.

Si mai rau, ei zic ca Mos Craciun e aici zilele astea doar pentru a aduce venituri uriase centrelor comerciale. Este aici doar pentru a ii imbogati pe unii. Ei spun ca veselia si generozitatea Mosului sunt inventate. Scopul real al acestuia este sa ne faca sa cheltuim bani.

Aceste ganduri sunt oribile nu? Daca iti vine sa crezi, acesti oameni care sunt anti Mos Craciun nu se opresc aici. Ei spun ca nu poti crede in Mos Craciun din cauza ca zboara in jurul lumii intr-o sanie.

Clar nu au incredere in Rudolph!

Si vorbind de credinta, ei spun ca Mos Craciun ne face sa uitam de adevaratul scop al Craciunului, acela de a sarbatori nasterea lui Iisus.

Ei spun ca Mos Nicolae este mai bun ca Mos Craciun deoarece a fost o persoana reala, care era credicios si ajuta lumea si era devotat lui Iisus. Si Mos Craciun nu este real, spun ei.

Ce nu inteleg acesti oameni este ca Mos Craciun este acelasi cu Mos Nicolae. Din acest motiv nu poti spune ca Mos Craciun este mai bun decat Mos Nicolae sau invers, deoarece este una si aceeasi persoana. Impreuna reprezinta tot ce este bun despre Craciun, tot ce ar trebui sa facem tot timpul nu doar in ziua de 25 decembrie.

Comments

comments

Comments

Comments are closed.

  • Despre

    Pe site-ul nostru veti gasi informatii actualizate despre concursuri de pe internet pentru copii, jocuri pentru copii si ponturi despre diverse promotii si oferte de bunuri si servicii pentru cei mici. Prin intermediul newsletter-ului de pe site va tinem la curent cu ultimele noutati. Abonati-va pentru a nu pierde niciun concurs sau oferta!
  • Aboneaza-te la newsletter-ul Rudolph.ro!

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

  • Rudolph pe Facebook