Costumul lui Mos Craciun

Posted on | December 22, 2013 | Comments Off

Noriel
Daca sunt copii mici in familia ta sau in familiile colegilor de la munca, s-ar putea sa fii rasplatit enorm daca ai un costum de Mos Craciun.  Orice petrecere din preajma Craciunului e ocazia perfecta pentru un Mos Craciun.

Petrecerile de club sau la birou, evenimente de caritate, activitati scolare si multe alte ocazii vor exista in fiecare Craciun si majoritatea grupurilor ce organizeaza astfel de petreceri vor cauta un Mos Craciun. Acea persoana poti fi chiar tu sau costumul poate fi folosit de oricine are ocazia.

Alegerea unui costum de Mos Craciun nu este complicata. Nu trebuie sa alegi culori sau alte combinatii. Costumul tipic al lui Mos Craciun este format din pantaloni rosii, haina rosie cu blana alba pe margini, o curea neagra si o palarie rosie.

Cand cauti un costum de Mos Craciun, vei gasi diferite calitati. Daca vrei sa folosesti costumul mai multi ani, trebuie sa cumperi ceva cu o calitate ridicata. Vei cheltui mai mult dar merita.

Sunt unele accesorii cu care iti poti personaliza costumul. Cizme negre, si daca nu esti alergic, o barba mare. Ar trebui sa cauti una calitativa care sigur e hipo alergenica ca sa nu risti sa te imbolnavesti mai ales ca o vei purta cateva ore sigur.

Si nu uita de doamna Craciunita. Probabil sunt mai multe optiuni pentru Craciunita decat pentru Mosul. Poti alege rochia traditionala lunga sau poti alege ceva mai provocator pentru o petrecere de adulti.

Comments

comments

Comments

Comments are closed.

  • Despre

    Pe site-ul nostru veti gasi informatii actualizate despre concursuri de pe internet pentru copii, jocuri pentru copii si ponturi despre diverse promotii si oferte de bunuri si servicii pentru cei mici. Prin intermediul newsletter-ului de pe site va tinem la curent cu ultimele noutati. Abonati-va pentru a nu pierde niciun concurs sau oferta!
  • Aboneaza-te la newsletter-ul Rudolph.ro!

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

  • Rudolph pe Facebook